четвъртък, 2 август 2012 г.

В живота на всяка жена ..

В живота на всяка жена има няколко мъже, които оставят трайни следи в сърцето й - Първата любов - мъжът, който я е научил да обича и й е показал какво да търси във живота след него.. Мъж, който винаги ще я обича, но никога няма да е достоен за нея - добър и мил, отнасящ се с нея като принцеса, но.. просто нещо не му достига, за да бъде с нея.. Мъж, който се е оказал най-голямата грешка в живота й, но който оставя траен отпечатък във сърцето й.. онзи, след който сърцето й става на прашинки, на милион малки стъкълца, по които стъпва и отваря нови рани всеки път, когато отново се доближи до него.. онзи, който я е наранявал толкова много, причинил й е толкова болка, а всеки път, щом каже някоя мила дума, се връща при него, въпреки че знае колко греши и колко болка си причинява, но нещо в него я привлича до лудост.. Такъв мъж служи за урок - да знае какво да избягва от сега нататък..
Мъж, който ще обича винаги, но никога няма да има.. Любовта на живота й, нейната несбъдната любов, сънят, който никога няма да стане реалност, мечтата, която никога няма да осъществи.. онзи, който само с 2 думи я прави най-щастливата и я кара да се чувства като принцеса, онзи, който само с усмивка я кара да се разтопи, на който е готова да изкрещи "Обичам те" пред всички.. мъжът, който я е променил само за миг, любовта от пръв поглед, най-изгарящата стихия, най-горещото желание, най-силната тръпка, любовта след която вече нищо не е същото - мъжът, с който сравнява всички останали..
Мъжът, за когото цял живот мечтае, но никога няма да срещне..
Мъжът, който цял живот мечтае за нея, но не може да я срещне и най-добрият приятел - мъжът, който дава по-добри съвети от всеки психолог, мъжът, който застава до нея във всеки момент от живота й, на когото може да сподели всичко.. човека, с когото говори на всякакви теми.. някой, с който ще се обичат вечно - защото други такива приятели няма..
В живота на всяка жена има няколко мъже, които я променят, показват й грешките, карат я да плаче и да се смее, мъже, които я подкрепят, които я обичат, които я правят щастлива и които тя прави щастливи.. След тези мъже в живота си, никоя жена, никога няма да бъде същата ..

Няма коментари:

Публикуване на коментар